Ajankohtaista

Hiomaton timantti sopimukseen

Julkaistu Perjantai, 21 joulukuuta 2012 21:41

Kahden viime kauden ajan Akatemian avainpelaajiin lukeutunut keskikenttäpelaaja Jarkko Saarman, 19, on solminut vuoden sopimuksen FC Hämeenlinnan kanssa.

Jarkko Saarman on opittu tuntemaan pelaajana, jolla on kahdet kasvot. Hyvänä päivänä täysin pitelemätön pallotaituri ja huonona päivänä jotain aivan muuta. Oikuttelevasta lupauksesta on viime vuosina alkanut kuitenkin kuoriutua laadukas joukkuepelaaja.

- Olen kieltämättä itsekin ihmeissäni, että olen nyt tässä tilanteessa. Iso kiitos menee tietenkin tutulle valmentajalle, sitä kautta siirtymä Akatemiasta on ollut suhteellisen luonteva. En olisi tässä, ellen olisi viime kausina yrittänyt päästä eroon turhasta pelleilystäni, se on selvä. Ihan mukavasti olen mielestäni päässyt touhuun mukaan, tosin aina on varaa parantaa. Peliaikaa olisi tarkoitus saavuttaa. Omilla vahvuuksilla, eli älykkäällä pelaamisella ja fyysistä puolta parantamalla uskon sen olevan saavutettavissa, Saarman valaisee.

Päävalmentaja Tomi Uusitorppa jatkaa mielellään yhteistyötä suojattinsa kanssa.

- Jarkko on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on varmasti taitavin yksilö, joka minulla oli kahden kauden aikana Akatemiassa. Parin kauden aikana saimme hänet oivaltamaan joukkuepelaamisen lainalaisuuksia. On ehdottomasti hienoa jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä. Uskoisin, että Jarkon kohdalla viime kauden lopun hyvät otteet edesauttoivat häntä selvittämään, mihin asti rahkeet pelaajana riittävät. Nyt tärkein tehtävä on saada fysiikka Kakkosen vaatimalle tasolle, sen jälkeen kaikki on mahdollista, Uusitorppa muotoilee.

 

  • Hämeen Mökkimestarit