Ajankohtaista

Joko vihdoin kotivoitto?

Julkaistu Perjantai, 29 heinäkuuta 2011 14:17

FC Hämeenlinna saa sunnuntaina vastaansa kauden kuudenteen kotiotteluunsa Itä-Helsingin ylpeyden. FC Viikingit tulee Kaurialaan suurella itseluottamuksella, sillä takanaan heillä on kaksi voitokasta ottelua.

Ykkösen erikoisen sarjaohjelman takia Hämeenlinnalla on takanaan vasta viisi ottelua Kaurialan asiantuntevan yleisön edessä. Kotisaldo on toistaiseksi valitettavaa luettavaa, sillä pisteitä on Kaurialassa saatu kasaan ainoastaan yksi kappale. Sen sijaan vieraissa on kulkenut. 17 pisteellä Hämptonin pojat ovat sarjan paras vierasjoukkue. Sunnuntain otteluun valmistautumiseen valkopaitojen valmennusjohto onkin viritellyt jotain tavallisuudesta poikkeava. Tuleeko Hämeenlinnan pelaajat kenties Turengin kautta bussilla Kaurialaan jää nähtäväksi...

Viikinkiryhmittymä on viime vuosina ollut paha vastus Hämeenlinnalle, vaikkakin keväällä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Vuosaaressa Hämeenlinna nappasi hienon vierasvoiton Mikko Kalervon ja Tatu Mäkelän maaleilla numeroin 2-0. Ykkösen kärkitaistoissa jo vuosia viihtynyt Viikinkilauma pyrkii päävalmentajansa Ilkka Jäntin opein pelaamaan pallonhallintaan perustuvaa hyökkäävää jalkapalloa. Punanuttujen tehopelaajat ovat tällä kaudella olleet Jani Korhonen sekä nuorten maajoukkueessakin maaliverkkoja pullistellut nuori Ville Salmikivi, jotka molemmat ovat mättäneet seitsemän maalia mieheen.

Hämeenlinnalla on takanaan varsin rankka viikko. Runsas viikko takaperin PoPa löi valkopaidat Kaurialassa ja torstaina joukkue teki pitkän vierasmatkan Joensuuhun, josta tuliaisina oli tasapelipiste. Hämeenlinnan terveystilanne on kuitenkin hyvä ja rinki on saanut kesän täsmävahvistusten ansiosta mukavasti leveyttä, joten Viikinkien kaatoon voi lähteä luottavaisin mielin.

Helsingin Energian isännöimä FC Hämeenlinna vs. FC Viikingit Kaurialassa sunnuntaina kello 18.30. Tervetuloa!

  • Hämeen Mökkimestarit