Ajankohtaista

Loukkaantumistilanne helpottamassa

Julkaistu Torstai, 14 heinäkuuta 2011 14:52

FC Hämeenlinna hioi keskiviikkona kuvioitaan Pullerin sametilla sunnuntaista Kokkolan reissua varten. Kentältä löytyi myös lopun pienpeliä kaiholla katsellut herrasmies.

Vaikeaa olkapäävammaansa tunnollisesti kuntouttanut Harri Suhonen (kuvassa) joutuu vielä toistaiseksi pysymään sivussa kiivaimmista tositoimista harjoitustenkin osalta:

- Jonkin aikaa olen jo saanut osallistua pallollisiin alkujuttuihin, mutta kontaktia on pitänyt ehdottomasti välttää. Seuraava askel otetaan ensi viikolla, kun pääsen liivi päällä osallistumaan peliosuuksiinkin. Olkapää antaa osaltaan valheellista kuvaa tilanteesta, koska mitään kipuja ei ole. Ei auta silti ottaa turhia riskejä, ettei mene koko sesonki ohi. Hirveät poltteet on pelaamaan, mutta minkäs teet.

Oman joukkueensa tilannetta Harri luonnehtii positiiviseksi, kun tärkeän KPV-ottelun alla miehiä on palaamassa takaisin ruotuun.

- Ihan hyvältä vaikuttaisi tilanne taas tällä hetkellä. Loukkaantumistilanne on paranemaan päin, ainakin Verno ja Eränen vaikuttaisivat olevan kunnossa. Mäkelän selkä on edelleen kysymysmerkki, ilmeisesti lähti tuosta taas hoidettavaksi. Muutenkin hyvän tuntuinen virinä treeneissä, lupailee positiivisia asioita sunnuntaiksi.

  • Hämeen Mökkimestarit