Ajankohtaista

Tappioputki poikki Oulussa?

Julkaistu Lauantai, 18 kesäkuuta 2011 15:51

Kolmen ottelun tappioputkeen ajautunut FC Hämeenlinna matkustaa sunnuntaina Ouluun mielessään täysi pistepotti.

Huomiseen otteluun lähdettäessä FC Hämeenlinnan kanssa tasapisteissä oleva OPS nousi viime kaudeksi Ykköseen sijoittuen kohtuullisesti viidenneksi, kahdesta FC Hämeenlinnalle kärsitystä tappiosta huolimatta. Täksi kaudeksi tavoitteeksi asetettiin legendaarisen managerin Miika Juntusen suulla kunnianhimoisesti sarjanousu. Aivan aikataulussa juna ei ole alkukaudesta vielä kuitenkaan kulkenut, sillä OPS on jäänyt aivan terävimmän kärjen vauhdista. Parista peräkkäisestä tappiosta huolimatta peliesitykset ovat raporttien mukaan olleet suhteellisen pirteitä, joten Luiz Antonion valmentama ryhmä janoaa sunnuntaina paluuta voittojen tielle.

Voittoa kaipaa myös vierasjoukkue FC Hämeenlinna. Selkävaivoista viime aikoina kärsinyt Tatu Mäkelä oli taiston alla hyvillä mielin:

- Selkä on tällä hetkellä jopa yllättävän hyvä. Olen pelikunnossa huomenna, se on sitten valmennuksen asia löytyykö käyttöä. Joukkueesta ei millään tavalla näy se, että kolme matsia on putkeen hävitty. Ilmapiiri on erittäin hyvä ja mielestäni takana on erittäin hyvä treeniviikko. On menty kovaa ja väkeäkin on ollut kehissä mukavasti. Niiltä osin lähtökohdat ovat ihan positiiviset.

Vastustaja ei Mäkelälle ole tutuimmasta päästä, vaikka entinen seuratoveri MuSan vuosilta tolppien välissä operoikin:

- Laadukas jengi vastassa. Jibrinit ja kumppanit ovat kovia ammattilaisia. Tekonurmi tietenkin asettaa omat haasteensa, mutta eiköhän niistä selvitä. Koposen Juhani maalissa sytyttää ehdottomasti. Jos Lempinen päästää kentälle, niin teen huomenna Kopolle maalin! Kolme pinnaa pakataan bussiin pelin jälkeen, sen suhteen olen erittäin luottavainen.

  • Hämeen Mökkimestarit