Ajankohtaista

Parolassa maaliton tasuri

Julkaistu Perjantai, 13 toukokuuta 2016 13:32

FC Hämeenlinnan kausi jatkui tasapelien merkeissä kun kauden toinen ottelu päättyi Parolan Visan vieraana 0-0 lukemiin viime lauantaina. Tänään Valkoiset kohtaa kotikentällään Iittalan Pallon.

Lauantain otteluun FC lähti pahasti siipirikkoisena ja vaihtopenkille saatiin vain yksi pelaaja. Kentälle asteli kuitenkin sitäkin sisukkaampi ryhmä ja Parolan pallokentällä nähtiin tasainen taisto FC:n ja Visan välillä. Molemmat joukkueet saivat ottelussa luotua muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Paras tilaisuus maalintekoon tuli kotijoukkue Visalle, jonka tuulennopea laituri Kristian Viitaniemi jouduttiin kaatamaan boksissa ja pallo vietiin pilkulle. Valkoisten sankariksi nousi maalivahti Riku Kemppinen, joka ensin torjui rankkarin ja sitten vielä kylmänviileästi liimasi seuranneen jatkopallon.

Pelit FC:llä jatkuvat tänään perjantaina kun vastaan asettuu molemmat avauspelinsä voittanut Iittalan Pallo. Kotijoukkue on saamassa jalkeille viimeviikkoista huomattavasti leveämmän rosterin, joten odotettavissa on hyvä Kutosen kamppailu.

Ottelu alkaa Pullerin tekonurmella kello 21:00, tervetuloa paikalle seuraamaan Hämeenlinnan paikallisvääntöä!

Futis on parasta paikan päällä!

  • Hämeen Mökkimestarit