Ajankohtaista

Toinen pistejako ParVin kanssa

Julkaistu Maanantai, 15 elokuuta 2016 09:59

FC Hämeenlinna kohtasi viime viikolla Parolan Visan Pullerin ottelukentällä. Kevätkierroksen tapaan pisteet laitettiin jakoon tasapelin myötä. Tiukka vääntö päättyi lukemiin 2-2.

Avauspuolikas mentiin FC Hämeenlinnan komennossa ja joukkue sai otteluun mainion alun. Noin kymmenen minuutin pelin jälkeen pallo pelattiin Visan boksiin kärkimies Matti Mäkyselle, joka viimeisteli varmuudella ja vei Valkoiset johtoon. Vain viisi minuuttia myöhemmin Mäkynen vapautettiin terävällä pystypallolla läpiajoon. ParVi:n maalivahti Jani Lähteenmäki lähti alueeltaan ulos vastaan, mutta Mäkynen ehti palloon ensimmäisenä, harhautti molarin ja laittoi pallon tyhjään rysään. Jakson lopuun FC piti ParVin melko aseettomana ja tauolle mentiin 2-0 kotijohdossa.

Toisella jaksolla FC Hämeenlinna menetti pari avainpelaajaa loukkaantumisten myötä ja joukkueen peli meni pahasti sekaisin. ParVi käytti tilanteen hyväkseen ja loi jatkuvasti rajua painetta hyökkäyspäässään. Noin tunnin kohdalla työnteko viimein palkittiin ja Visa pääsi iskemään kavennuksen. Joukkueen hyökkääjä Tommi Riihimäki pääsi pystysyötön myötä FC:n puolustukselta karkuun, kiersi maalivahti Antti Viimanin ja sijoitti pallon maaliin. Kavennuksen jälkeen parolalaiset jatkoivat painostusta, mutta vedot eivät osuneet puiden väliin ja myös Viiman venyi muutamaan torjuntaan. FC:kin sai muutamia paikkoja vastahyökkäyksistä, mutta kenkä puristi pahasti viimeistelyn hetkillä.

Visa iski pelitapahtumiin nähden oikeutetun tasoituksen vartti ennen loppua hieman kyseenalaisesti. Maalinedustahässäkässä pallo ajautui Riihimäelle, joka ampui alanurkkaan illan toisen maalinsa. Valkoisten puolustus oli satavarma, että tilanne oli paitsio, mutta ottelun tuomari Simo Välimäki osoitti tylysti kohti keskiympyrää. Enempää osumia ei pelissä nähty, joten lopputulokseksi kirjailtiin 2-2.

FC Hämeenlinna on nyt pelannut 11 ottelua, eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan. Useiden tasurien johdosta joukkue on kuitenkin sarjataulukossa vasta kolmantena. Joukkueella on pian edessä tiukka otteluruuhka kun sillä on reilun viikon sisään kolme peliä. Seuraavassa joukkueen tulevat ottelut:

Ti 16.8. klo 19:30 FC Hämeenlinna - FC Loppi
La 20.8. klo 15:00 IPa - FC Hämeenlinna
Ti 23.8. klo 18:00 Jags - FC Hämeenlinna

FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ!

  • Hämeen Mökkimestarit