Love is in the air

Unkari, päivä kolme. Päivä valkeni siitä, mihin eilinen jäi. Porottava aurinko on jatkanut seurueen kumipääosaston grillaamista aamusta asti. Tällekin päivälle lupailtu sade loistaa edelleen poissaolollaan. Vaikka pää palaa, niin ei auta valittaa. Aurinkorasvaa ei voi ostaa, koska on luvattu sadetta. Noidankehä on valmis.

Aamiaisella oli virkeitä ja inasen vähemmän virkeitä miehiä. Kulovalkean tavoin liikkui huhuja, joiden mukaan osa pelaajistosta olisi herännyt aamuyön tunteina äänekkääseen suomenkieliseen lauluun. Tällaiset huhut kumottiin kuitenkin nopeasti sulana mahdottomuutena. Osassa huoneista ilmastointikin toimi liian tehokkaasti, sillä eräs joukkueen porilaisista kehuskeli niistäneensä herättyään verta.

Ravitsevan aamupalan jälkeen paineltiin päivän ensimmäiseen treenisessioon. Pappa veti pojille kevyet palauttavat treenit. Loppupelissä Mononen dominoi. Tosin vastapuolen maalissa heilunut Moha osoitti, miksi hän pelaa normaalisti mahdollisimman kaukana omasta maalista. Harjoitusten jännittävin episodi nähtiin, kun joukkueenjohtaja Hartikka riisui paitansa. Sattumaa vai ei, mutta tämä tapahtui samanaikaisesti kun katsomoon ilmestyi vastakkaisen sukupuolen edustajia.

Aamupäivän treenien jälkeen koko poppoo paineli paikalliseen ostoskeskukseen tappamaan aikaa ja hassaamaan paikallista valuuttaa. Iloisesta tunnelmasta huolimatta Aapoa painoi huoli. Mitä ostaa sydämen valitulle tuliaisiksi? Elämää nähneet matkakumppanit antoivat kullanarvoisia vinkkejä nuorukaiselle, joka lähtikin päättäväisesti matkaan. Hetken kuluttua nuori mies palasi naama hymystä loistaen ja kehui löytäneensä juuri sopivat tuliaiset. Seuraava on Aapon tyttöystävälle: jos luet tätä, niin voisit esimerkiksi sähköpostitse ilmoittaa mitä sait. Sen verran jäi meitä kiinnostamaan... Ja jos Aapo päättää käyttää Penan ja Papan vinkkejä parisuhteen hoitoon, niin pahoittelut siitä.

Shoppailuvimma valtasi suuren osan seurueesta. Tähän kastiin voidaan nostaa jo aiemmin mainittu herra Hartikka. Miehen kasseista löytyi lopulta jopa kukkapuska! Kenelle tämä lappeenrantalaishurmuri puskan ojensi, jääköön kertomatta. Palataan asiaan, mikäli tarinalla on onnellinen loppu.

Onnellisesta lopusta pääsemme aasinsillalla seuraavaan. Paikallisopas Kalle kertoi jo ensimmäisenä iltana, että majapaikan vieressä sijaitseva Nepligetin puisto on tunnettu miehistä, jotka ovat toisiaan kohtaan ylitsevuotavaisen ystävällisiä. Lounaan jälkeen puiston läpi omaan majapaikkaansa marssinut tiedotusosasto pääsikin todistamaan kahden herrasmiehen lähempää tutustumista turhan läheltä. Näidenkin herrojen kohtaaminen johti onnelliseen loppuun. Liekö syynä pitkällä oleva kevät vai mikä, mutta kaikkialla on tänään ilmassa rakkautta. Toki liiallinen rakkaus voi olla ahdistavaakin. Pimeän tultua lienee siis syytä etsiä vaihtoehtoisia reittejä...

Yllä kerrotusta asiasta käytiin kiivasta keskustelua myöhemmin päivällä. Tatu ja J-P osoittivat suurta mielenkiintoa tapahtunutta kohtaan ja etenkin Tatu vaati yksityiskohtaista selvitystä tapahtumien kulusta. Kuinka ollakaan, sama kaksikko päätti lähteä illalla "keskustaan" haistelemaan tunnelmia...

Makkaraperijä Meronen ansaitsee muuten tähän blogiin oman osionsa. Miehelle sattuu ja tapahtuu. Tiistaina ennen lähtöä mies onnistui jotenkin peruuttamaan Hertsin laukun yli. Autokauppiaan uralla kannuksia keräävä Tatu yrittikin kaupitella miehelle peruutustutkalla ja korotetulla maavaralla varustettua autoa. Sakkojakin Joonas on ehtinyt keräämään molempina päivinä. Viimeksi tänään Moha keräsi miehen takin talteen ostarin edustalta penkiltä. Valitettavasti jekku paljastettiin ajoissa, eikä harvapäinen molari ehtinyt nousta taksiin ja palata ostoskeskukselle etsintähommiin.

Juttu alkaa tempoilla pahasti aikajanaltaan. Palataan siis asiaan. Erilaisten vaiheiden jälkeen koitti päivän toinen treeni. Kuivuus on tosiaan kovettanut kentän totaalisesti, mutta siitä huolimatta joukkue teki hommia loistavalla sykkeellä ja hymy huulilla. Loppupeli päättyi reissun teeman mukaisesti Merosen päätyyn tehtyyn omaan maaliin. Kenttämestarin perustelu kentän kastelemattomuudelle oli looginen: on luvattu sadetta. Aurinkorasvaa ostamattomana voin allekirjoittaa. Tutun kuuloista Pullerin alueen käyttäjille?

Hyvän treenin jälkeen koitti päivällinen. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ruuan jälkeen osa porukasta piipahti täydentämässä  iltapalavarastoaan, taisteluparin suunnatessa "keskustaan". Taustaryhmä jäi hetkeksi istumaan ja puimaan mennyttä ja tulevaa. Jostain kumman syystä puhe kääntyi sosiaaliseen mediaan ja tietotekniikkaan. Oli puhetta facebookeista ja twittereistä. Keskustelua ei ollut tarpeellista jatkaa, kun Gary ilmoitti, että hänellä on kotona kukkula (mokkula, toim. huomautus).

Ihan toivoton Gary ei kuitenkaan ole. Yhdessä Penan kanssa herrat ovat kehittäneet pelin, joka lyö vielä Angry Birdsinkin laudalta. Jos asiat etenevät käsikirjoituksen mukaan, jättävät herrat päivätyönsä tulevien viikkojen aikana. Uudesta hittipelistä ja muusta asiaa ja asiattomuuksia luvassa jälleen huomenna.

PS: Koska illan teema on rakkaus, niin lähetetään vielä kotiin terveisiä. <3

Kommentoi

  • Hämeen Mökkimestarit