Super Ykkönen kesällä 2012!

HJS:n juniorien Etelä-Länsi sarjat ovat jo pyörähtäneet käyntiin ja samoin Kakkonen, jossa Härmä pelailee. Veikkausliigan ensimmäisillä kierroksilla ovat ”varmat” jumbojoukkueet ottaneet heti kättelyssä pari voittoa ”paremmistaan”.

Paikallisesti se merkittävin ja tasoltaan tänä kesänä erittäin kova Ykkönen alkaa FC:n osalta lauantaina 28.4. Myyrmäessä PK-35 vastaan. PK-35 on eilen Oulussa pidetyn Ykkösen avaustilaisuuden perusteella valmentajien ehdoton suosikki Ykkösen voittajaksi ja Liiganousijaksi. Eli sitäkin paremmalta tuntuu lyödä ennakkosuosikki ja saada kunnon startti kaudelle!

Ykkösen joukkueiden valmentajilla on runsaasti liigakokemusta (Malinen, Virtanen, Hyppönen) ja kokemusta myös kansainvälisiltä kentiltä (Malinen). Pelaajina Ykkösessä on paitsi mieletön määrä liigakokemusta niin kivenkovissa ammattilaissarjoissa Euroopassa esiintyneitä pelaajia (Könönen, Hietanen, Nurmela, Kauppila jne.). Niin ikään tulevaisuuden nimiä vilisee sarjassa todella paljon. Mika Laurikainen (21-vuotiaiden maajoukkue) kertoi eilen, että noin 20 pelaajaa Ykkösestä on ehdolla heidän maajoukkueeseensa – heistä nimeltä mainitsematta myös kaksi FC:n pelaajaa. Puhumattakaan vielä nuoremmista tulevaisuuden tähdistä, joista voin nimetä ainakin Matias Ojalan AC Oulusta.

Kauden 2012 Ykkönen on kivenkova sarja – kovempi kuin koskaan. Toivon, että Hämeenlinnan seutukunnan alueella se oikeasti ymmärretään ja tullaan sankoin joukoin FC:n pelejä katsomaan ja Valkoisia kannustamaan. Tervetuloa niin jalkapalloväki kuin suuri yleisökin.

Terveisin,

Jasu

Kommentoi

  • Hämeen Mökkimestarit