Pukukoppiuutisia vko 22

Terve!

Heti aluksi haluan ilmoittaa, että tässä kirjoituksessa en aio sanallakaan kommentoida huollon toimintaa, enkä koppi CD:tä. Nämä asiat on käyty jo niin moneen kertaan läpi aikaisemmissa pukukoppiuutisissa, että en keksi niistä enää mitään uutta sanottavaa.

Kaikki varmaan tietävät, että kausi ei ole lähtenyt käyntiin aivan toivotulla tavalla. Seitsemästä ensimmäisestä pelistä saaliina on vain 1 piste ja sarjasijoitus viimeinen. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja pelaamatta vielä 20 peliä. Pitkän matikan lukeneena päädyn siihen tulokseen, että jaossa on vielä 60 pistettä eli kaikki on vielä mahdollista. Pistetään vaan pallot verkkoon, sillä paikkoja on ollut viime peleissä ihan riittävästi. Meillä on vielä yksi peli, AC Oulu kotona, ennen pientä taukoa. Tästä pelistä täytyy ottaa avausvoitto, jonka jälkeen pienelle tauolle olisi paljon mukavampi lähteä. Seuran historiassa on aikaisemminkin ollut vaikeita kauden alkuja, mutta aina sieltä on kuitenkin noustu. Joskus vaikean alun jälkeen on jopa pelattu koko syksy ilman tappioita.

Pelien huonoista tuloksista huolimatta pukukopissa on koko ajan ollut hyvä ilmapiiri. On ollut joka kerta kiva lähteä polkemaan kohti Pulleria, kun tietää että kopissa on hyvä fiilis ja hyviä kavereita. Vaikka Pullerin nurmikentät ovatkin käsittämättömän kovia ja epätasaisia, on treeneissä vedetty hyvällä meiningillä ja asenteella.

Tulevien viikkojen kuumin puheenaihe kopissa ovat luultavasti Jalkapallon EM-kilpailut Puolassa ja Ukrainassa. Jokaisella joukkueen jäsenellä on varmastikin oma suosikkijoukkue kisoissa, joten hyviä keskusteluja ja väittelyitä tullee riittämään. Jotain puhetta on ollut myös pienen kisaveikkauksen tekemisestä, johon tietysti kaikki pelaajat osallistuisivat pienellä rahasummalla. Tällainen veikkaus nostaisi kisakiiman suorastaan pilviin. Oma tarkkaan harkittu arvioni on, että finaalissa kohtaavat Hollanti ja Saksa. Kisojen suurin yllättäjä on Ruotsi, joka taistelee itsensä aina välieriin asti. Toinen välieränsä häviävä joukkue on Ranska. Maalikuninkuuden vie Zlatan Ibrahimovic, jonka kirjaa Aapo on kehunut erinomaiseksi.

Haluan myös onnitella tulevia ylioppilaitamme, Topia ja Jussia. Juhlakakkua odotellaan saapuvaksi myös pukukopin puolelle.

Huonosta alusta huolimatta toivon, että mahdollisimman moni jalkapallon ystävä löytää tiensä Kaurialan Stadionille. Tukea ja kannustusta tarvitaan vaikeina hetkinä. Futis on kuitenkin parasta paikan päällä!

Terveisin,

Jere #9

Kommentoi

  • Hämeen Mökkimestarit