Matin Sauna lämpiää talvellakin

Tästä se lähtee – meinaan intensiivinen harjoittelu kohti kauden 2013 matseja!

Ulkona on lähes 20 astetta pakkasta, lunta tupruttanut pitkin viikonloppua niin reippaasti, että ikkunasta katsottuna Kaurialan kenttä on paksun lumivaipan alla. Kenttä saa nyt viettää talvihorrostaan kaikessa rauhassa vielä muutaman kuukauden. Pullerin hallin matto sen sijaan saa kyytiä, kun Valkoiset aloittaa intensiivisen treenaamisen tulevan kauden koitoksiin!

Tomi Uusitorppa on päässyt rakentamaan joukkuettaan kaikessa rauhassa, piirtää kuvioitaan fläppitaululle yhdessä Jussi Pellikan kanssa ja tänään aletaan siirtää kuvioita taululta käytäntöön. Viime kauden pettymykset on nyt huuhdottu pois ja on aika ottaa uusi terävä askel eteenpäin.

Toimiston puolella tehdään myös päivästä toiseen hommia sen eteen, että pelaajat saisivat tehdä hommansa mahdollisimman ison katsojajoukon edessä ensi kesänä. Paljon on erilaisia verkkoja vesillä ja aika näyttää mitkä kalat tarttuu kiinni, tavoite on kuitenkin saada mahdollisimmat hyvät olosuhteet pelaajille ja hyvää fiilistä katsomoon! Varsinkin jäsenkortteihin on käytetty paljon aikaa joten vuonna 2013 todellakin kannattaa hankkia kortti omaan lompakkoon.

Pelkkää kovaa treeniä ei koko talvi ole FC:llä vaan jo tammikuun lopulla mukaan hyppää nippu harjoituspelejä. Kannustankin Teitä kaikkia tulemaan katsomaan Valkoisten otteita myös talven harjoitusmatseihin. Toki treenimatsit ovat aina eri kategoriassa kuin varsinaiset sarjapelit, mutta uskoisin Topon ja Jupen saavan joukkueen mukavaan liitoon jo heti ensimmäisistä otteluista alkaen!

Loppuun vielä esitän toiveena Joulupukille, että meidän kaikki kannattajat saavat viettää mukavan rauhallisen joulun perheidensä parissa ja löytävät tiensä tänne Kaurialaan ensi kaudella. Joukkueelle toivon paljon hyviä harjoitteita, terveenä pysymistä ja pirteää mieltä tulevan kauden koitoksiin.

Näihin tunnelmiin ja leppoisaa Joulunodotus aikaa toivottaa;
Teemu

Kommentoi

  • Hämeen Mökkimestarit