Jalkapallo - yhdistävä tekijä

Lumi maassa ja hiihtokelit mitä parhaimmat, mutta FC Hämeenlinnan tulevaisuuden suunnittelu ja työstö käy niin kuumana että lumi sulaa ympäriltä ja vauhtia haittaa vain vauhtisokeus. Nämä olkoon alkusanoina ideoihin, joita toteutamme tulevan kauden aikana sekä peleissä että FC Hämeenlinnan näkyvyydessä.

Entäs ne ideat, mitä ne nyt sitten on?

Kotipeleihin tuomme maailmalta teeman, joka on ollut jo muutaman vuoden FIFAn puhutuimpana aiheena ja varmasti myös pysyy sellaisena – Anti-rasismi. Tämä teema käsittää niin etnistä taustaa, ihon väriä, kansallisuutta, uskontoa, ikää, sukupuolta, kieltä, fyysistä/henkistä kuntoa kuin poliittista näkemystä kohtaan suvaitsevaisuutta (3 artikla kokonaisuudessaan). Nostamme valittuihin kotipeleihin tästä teemasta kokonaisuuden, jolla annamme oman pienen panoksemme hyvän yhteisen yhteisön puolesta.

Mitäs muuta markkinoinnista?

Ennakkolippu.com palvelu tarjoaa kotipeleihin ennalta valittuja katsomopaikkoja jo ennalta ostettavaksi. Tämä tuo FC Hämeenlinnan katsojille uuden ulottuvuuden ostaa sekä lippuja enemmän kuin tunnin etuajassa ja samaan voin myös kertoa että tuomme vielä kevään aikana myös fanituotteet ennakkolippu.com:iin kaikille ostettavaksi – ostoksille MARS!

Lisäarvona todellisille faneille että yrityksille niin omaan virkistyskäyttöön kuin asiakkaille viihdykettä tarjoten olemme solmineet sopimuksen Motorhome-palvelun tuomisesta ennalta valittuihin kotipeleihin. Sieltä ennakkoon tilaamalla saa niin virkistävät juomat, suun mukaisen menun ja loistavan palvelun. Paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi maistuvimpaan jalkapallokatsomoon ajoissa!

Lisää ei tarvitse vain odotella vaan sitä on myös tarjolla – Jätetään herkkuja seuraavaan bloggaukseenkin.

Suomen Cup:n peliä odotellen,

Tuomas

Kommentoi

  • Hämeen Mökkimestarit