Ajankohtaista

Kevään ja kesän futismatkat Saksaan ja Kreikkaan

Julkaistu Tiistai, 17 helmikuuta 2015 13:10

Keväälle ja loppukesälle tarjolla hienoja futismatkoja!

Useista pyynnöistä johtuen on rakennettu muutama uusi matka. Ensimmäinen huhtikuussa Saksaan suuntautuva reissu toteutetaan lentämällä perjantaina Seutulasta Frankfurtiin, josta lyhyt siirtyminen Mainziin ja Reinin rannalla sijaitsevaan Hotel Hiltoniin.

 

Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus tutustua vastarannalla lyhyen matkan päässä sijaitsevaan kuuluisaan Wiesbadenin kylpyläkaupunkiin. Bundesliigan ottelu Mainz-Leverkusen pelataan lauantaina iltapäivästä ja paluu kotiin tapahtunee sunnuntaina illlasta.

Seuraavan matkan kohteena on historiallinen Ateena. Matkaan lähdetään perjantaina puolilta päivän ja illaksi siirrymme Ateenasta Pireuksen rantakaupunkiin (15-20km) seuraamaan maajoukkueemme edesottamuksia Helleenejä vastaan. "Onko se I? Onko se M......Hyvä Suomi! Lauantaille ja sunnuntaille riittää ympäristössä varmastikin nähtävää mutta ne, jotka kokevat maanantaina aamusta Suomeen palaamisen liian aikaiseksi on mahdollisuus jatkaa arkeologisia kaivauksiaan ja palata Suomeen vasta tiistaina tai keskiviikkona illalla (enemmistön kanta ratkaisee paluupäivän).

Molempiin reissuihin on rajallinen määrä paikkoja ja tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat! Matkailua Hyvässä Seurassa toivottaa FC Hämeenlinna.

Lisätietoa sivun oikean palkin "Futismatkat"-osiosta.

 

  • Hämeen Mökkimestarit