Ajankohtaista

Kausi alkaa Parolassa

Julkaistu Sunnuntai, 26 huhtikuuta 2015 11:54

Pitkä odotus on päättynyt ja tänään palataan pelikentille Parolan Visan kakkosjoukkueen vieraana.

Talvi oli pitkä ja mahdollisesti vaikeampi kuin koskaan. Joukkue jouduttiin potkaisemaan liikkeelle käytännössä nollatilanteesta kun alkutalvella realiteetit jouduttiin kohtaamaan ja kolmosen sarjapaikasta luovuttiin. Talven ja kevään aikana avoimissa harjoituksissa, ensin yhdessä ikämiesjoukkueen ja myöhemmin kutosen ryhmän kanssa, kartoitettiin pelaajistoa tulevalle kaudelle ja kiinnostusta valkopaidassa esiintymisestä tulikin runsaasti. Harjoituksissa kävi paljon potentiaalisia pelimiehiä ja näistä saatiin lopulta hyvä ja iskukykyinen ryhmä liikkeelle.

Joukkueen valmistautuminen on sujunut hyvin ja ensimmäistä ottelua ParVin kakkosjoukkueen vieraana on odotettu pitkään. Vastaan tulee yksi lohkon kovimmista nousijasuosikeista joten ensimmäinen vastus ei tule missään nimessä olemaan helppo. Visan miehistöstä on vaikea ennakkoon sanoa mitään, sillä etenkin näin alkukaudesta liikennöintiä ykkös- ja kakkosjoukkueen välillä on varmasti.

Valkoisten kapteeneiksi valitut Antti Viiman ja Jesse Kumpulainen kertovat videolla omista tuntemuksistaan näin kauden alla:

FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ

Parolan Visa / 2 - FC Hämeenlinna

Parolan pallokentällä 26.4. kello 18:00

  • Hämeen Mökkimestarit