Otteluraportti


FC Hämeenlinna 5 : 2 KPV

22-10-2011 15:00

FC Hämeenlinna avasi pieniä tukoksia kokeneet maalihanansa kunnolla kauden viimeisessä ottelussaan KPV:n kustannuksella.

Vierailijat joutuivat lähtemään pitkälle kotimatkalle 5-2 (2-1) tappiolukemat niskassaan.

Lähtökohdat otteluun olivat selkeät. KPV:lla panosta ottelussa ei enää ollut, sillä lähtö Kakkoseen oli ollut jo pitkään selviö. FC Hämeenlinna sen sijaan nappaisi voitolla itselleen sarjassa seitsemännen sijan. Tämä oli myös seurajohdon ennen kauden alkua joukkueelle asettama tavoite. Pelillisesti tavoitteet siis saavutettiin, sillä viimeisessä matsissa ei voittajasta ollut epäselvyyttä.

Ottelu oli alusta asti varsin avointa pelaamista, Hämeenlinnan jalkojen osoittaessa hivenen vieraita kovempaa vauhtia. Isäntien maalinteon aloitti J-P Tuomenoja puolittaisesta läpiajostaan. Vieraiden tasoitus nähtiin aivan jakson lopussa Tom Melartin toimesta. KPV odotteli jo avausjakson loppuvihellystä, kun kotijoukkueen Ossi Graciano puski voimalla Daut Kuqin (kuvassa) keskityksen taukotulokseksi 2-1.Melarti toi toisella jaksolla vieraat jälleen tasoihin erotuomari Marko Grönholmin lahjoittamalla rangaistuspotkulla, mutta sen jälkeen Hämeenlinna meni menojaan. Johto-osuman ampui erittäin pirteällä pelipäällä ollut Kuqi. Kierteinen vapari liiteli komeasti muurin yli Eurosport -tyyliin. Aaro Forss niittasi Hämeenlinnan neljännen ja Eetu Kokkinen pamautti vasemman jalan vasarallaan kotijoukkueen viidennen ja illan viimeisen maalin.

Taiston tauottua oli isäntien hymyt herkässä ja kauden päätösjuhlallisuudet voitiin aloittaa maireissa tunnelmissa. Joukkueen kisakuntoa koetellaan vielä perinteisissä kolme päivää kestävissä päättäjäisissä.

Pitkä kausi on ohi ja sijalukua seitsemän voi pitää kaikkien aikojen kovatasoisimmissa miesten Ykkösessä varsin kelvollisena suorituksena. Kuusi joukkuetta oli sarjassa selvästi Hämeenlinnaa parempia, mutta saman verran porukoita jäi sarjataulukossa myös taakse. Kaurialan valot sammuivat vuoden 2011 osalta lauantaina viimeisen kerran, mutta keväällä 2012 painitaan taas.

FC Hämeenlinna kiittää ja kumartaa kannattajiaan, yhteistyökumppaneitaan ja kaikkia seuran matkassa mukana olleita kaudesta 2011! Matka jatkuu...

« Takaisin
  • Hämeen Mökkimestarit