Otteluraportti


AC Oulu 0 : 0 FC Hämeenlinna

21-08-2011 18:30

Hämeenlinna lähti haastamaan AC Oulua hyvällä itseluottamuksella, sillä joukkueella oli takanaan kolme voitokasta kamppailua. Oulun lähtökohdat otteluun olivat selvät. Voitolla Juha Malisen suojatit olisivat edelleen Ykkösen nousutaistossa mukana, eikä pistemenetykseen olisi missään nimessä varaa. Siksi tasapeli oli erityisen katkera pala oululaisille.

Hämeenlinna lähti ensimmäiselle jaksolle tutulla vierastaktiikalla liikkeelle. Isännät hallitsivat hienoisesti pallollista peliä ja Hämeenlinna iski nopeilla vastaiskuilla. Paikkoja olikin molemmissa päädyissä, mutta osumia ei syntynyt.

FC Hämeenlinnan sunnuntainen vierailu Ouluun toi mukanaan yhden pisteen. Tekopaikkoja riitti molemmilla joukkueilla, mutta lopputulokseksi kirjattiin lopulta 0-0.

Toisella jaksolla Oulu lisäsi vyörytystään, mutta maalipuiden väliin osuneet laukaukset Antti Ekholm napsi toisensa perään varmaotteisesti isoihin kouriinsa. Myös valkoisilla oli omat tonttinsa. Lähimpänä osumaa oli Jarno Eränen, jonka lisäajalla tulittama kuti kolahti kuitenkin ylähirteen. Positiivisin uutinen Hämeenlinnan kannalta oli Harri Suhosen paluu tositoimiin. Puolen vuoden poissaolo ei Harrin esityksessä näkynyt ja mies pelasi varman pelin tutulla alemman keskikentän rouhijan paikallaan.

Hämeenlinnan piiskuri Jussi Lempinen oli tyytyväinen vieraspisteeseen, vaikka jossiteltavaakin jäi. - Eräsen lisäajan laukaus olisi sisään painuessaa ollut todellinen kliimaksi ottelulle. Oulu hallitsi, mutta tuhlaili tekopaikkojaan. Eki oli tänään hyvä ja taisi hieman pehmittää oululaiset. Kuusi matsia on jäljellä. Joukkue asetti loppukauden tavoitteeksi mitalisijan. Meillä on vielä matseja jäljellä niin sarjan kärki- kuin myös häntäpään joukkueita vastaan, joten kaikki on mahdollista, totesi valkoisten pääpiiskuri.

« Takaisin
  • Hämeen Mökkimestarit