Otteluraportti


FC Hämeenlinna 0 : 2 PK-35

27-08-2011 16:00

PK-35 oli juuri niin hyvä vastustaja kuin odottaa saattoi lauantaina Kaurialassa, kun se kukisti kotijoukkue FC Hämeenlinnan 2-0 (0-0) lukemin.

Hämeenlinnan käskyttäjä Jussi Lempinen kehui ottelun jälkeen vuolaasti vieraita. - PK on erinomainen, erittäin tasainen ja hyvin valmennettu joukkue. Heillä ei ole heikkouksia. Tiesimme tasan tarkkaan, kuinka he tulevat tänne pelaamaan, mutta emme vaan löytäneet siihen lääkettä. Meillä pallo poltteli jaloissa tänään ja viimeiset syötöt olivat huonoja. Vastustaja oli kaksi maalia parempi, kertasi Lempinen.

Ensimmäiseltä jaksolta lähdettiin tauolle 0-0 numeroissa. PK hallitsi hienokseltaan pallollista peliä, mutta isäntien puolustus piti erinomaisesti. Myöskään Hämeenlinna ei päässyt vastustajan rangaistusalueelle. Valkopaitojen tutut nopeat vastaiskut puuttuivat tyystin vieraiden puolustettua koko joukkueena kurinalaisesti. Jaksolla lähempänä maalintekoa olivat vieraat. Vajaan vartin pelin jälkeen Marco Kotilainen pommitti kaukaa ylähirteen. Toisen kerran maalipuu kolahti puolen tunnin kohdilla, kun Pablo Gomez-Marttila laukoi vaparinsa kuudentoista rajalta lähes samaan kohtaan kuin Kotilainen varttia aiemmin.

Hellelukemissa pelatun ottelun toisen jakson alkuun isännät tulivat aavistuksen kovemmalla liikkeellä ja palloa saatiinkin paremmin Pallokerhon puolustuksen taakse. Viimeiset syötöt olivat kuitenkin luokattomia. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin tunnin pelin jälkeen. Erotuomari Mikko Leino vislasi PK:lle kevyen tuntuisen vaparin kuudentoista rajan oikeaan kulmaan ja Kotkasta punamustiin siirtynyt Bega Tugushi ampui tarkasti pallon maalin etukulmaan ohi häkeltyneen Antti Ekholmin. Kymmenen minuuttia myöhemmin vantaalaiset iskivät toistamiseen. Zakaria Kibona nosti läpiajostaan pallon vastaan tulleen Ekholmin yli. Hämeenlinna ei saanut loppukiriä aikaiseksi ja pinnat matkasivat etelään.

« Takaisin
  • Hämeen Mökkimestarit