Otteluraportti


FC Espoo 0 : 0 FC Hämeenlinna

25-09-2011 15:00

Espoon Leppävaarassa sunnuntaina vieraillut FC Hämeenlinna haki maalittoman tasapelin turvin lopullisen varmistuksen ensi kauden Ykkösen sarjapaikalleen.

Sarjajumboksi armotta jymähtänyt FC Espoo ei ole kahdella Ykkösessä pelaamallaan kaudella ollut FC Hämeenlinnalle erityisen mieluinen vastus. Viime kaudella ryminällä sarjaan tullut espoolaisryhmä otti valkoisilta täydet kuusi pinnaa ja tämänkin kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen meni Kaurialassa FC Espoon nimiin lukemin 2-3. Espoolaisten harmiksi tuo maukas vierasvoitto ei kantanut alkua pidemmälle, sillä voittoa ei ole sen jälkeen herunut. Niinpä putoaminen kakkoseen ensi kaudeksi varmistui jo hyvissä ajoin.

Hyvään keskikesän vireeseen äitynyt FC Hämeenlinna on viime viikkoina paininut tehottomuuden kanssa. Edellisen kerran verkkoa elokuun puolessa välissä heiluttanut ryhmä pääsi Espooseen melko paineettomasti, sillä PS Kemin piristymisestä huolimatta sarjapaikka on ollut käytännössä varma jo pitkään.

Iltapäivän ottelu houkutteli Leppävaaraan vain alun toistasataa jalkapallon ystävää. Ottelu eteni sangen tasaisissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue päässyt maalipaikoilla juhlimaan. Lähimpänä maalintekoa oli kotijoukkue, mutta tolppaa lähemmäksi kauden kolmatta voittoaan eivät espoolaiset päässeet. FC Hämeenlinnan maalivahti Antti Ekholm merkkauttikin yhden lisämerkinnän nollapelisarakkeeseensa. Valitettavasti samaa nollasaldoa oli tarjolla valkoisten kenttäpelaajillekin, joten lopputuloksena oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu 0-0.

« Takaisin
  • Hämeen Mökkimestarit