Jäsenyys

Jäsenedut 2014

Jäsen maksun 50€ vuodelle 2014 suorittavat saavat saman suuruisen edun varatessaan fanimatkan Unkariin syksyllä 2014 katso ilmoitus osiosta tarkemmat tiedot. 

Autoasi-autokorjaamoiden Autohuolto Ismo Lahtinen tarjoaa FC Hämeenlinna ry:n jäsenille 10 prosentin alennuksen vuosi- ja määräaikaishuolloista kuluvan vuoden aikana. Lisäksi seuran jäsenet saavat kevättarjouksena ilmastointihuollon 75 eurolla (normaalihinta 95 euroa). Tämä joustava ja ammattitaitoinen autokorjaamo löytyy osoitteesta Kaurialankatu 21.

Elmo Sport Urheilulinna on mutkattomasta palvelustaan ja monipuolisesta valikoimastaan tunnettu urheiluliike Tavastilan kauppakeskuksessa osoitteessa Eteläkatu 14. Yleisseura-ale on -15 % kaikista tuotteista (pl. Polar-sykemittarit) ja lajikohtainen seura-ale -20 % suositushinnasta. Tämä koskee myös samassa osoitteessa asuvia perheenjäseniä.

 

Jäsenkortilla -10% normaalihintaisista pääruuista Fresno American dinerissa ja Gastropub Alexissa. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Ei koske lounaita. Tarjous on henkilökohtainen.

Miten liityn FC Hämeenlinna ry:n jäseneksi?

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi suorittamalla vuoden 2014 jäsenmaksun (50 euroa) yhdistyksen tilille FI60 5680 0020 2756 87 (Hämeenlinnan seudun OP). Lisäksi pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Jäsenen täydellinen nimi
  • Osoite ja puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

 

  • Hämeen Mökkimestarit